събота, 16 май 2009 г.

Вазелинатор - унищожава безвъзвратно всичко живо и прекрасно


От днес на пазара на политически мечти е пуснат новия продукт на Б.С.П.(к):
"Вазелинатор Плюс за възрастни".

Това е ново поколение продукт, продължение на нашата успешна серия - "Ебанатор с вкус на амоняк", който ви предложихме на предните парламентарни избори. 

Какво е новото ще попитат нашите редовни клиенти-избиратели?

Новото, другарки и другари е, че нищо, никога и завинаги вече няма да е същото след като приложите Вазелинатор на вашето пишенце или дупенце. Това не е просто едно вълшебно лекарство! Това е една комбинация от съставки, които подтискат апетита, свободата и желанието за развитие, като дават енергия за червата и разтапят в забвение старите спомени. Това е успешната панацея за сваляне на всички тъжни мисли, тревоги и други нелицеприятни мозъчни натрупвания. След първата таблетка вие ще сте излекуван завинаги и никога повече нищо в България няма да ви прави впечатление, няма да ви дразни и още по-малко няма да ви пука! 

Не е ли това, за което всички толкова години вече след 1989 се борим и бленуваме? Не усетихте ли още тогава онзи приятен мирис на рядко щастие, което е признак на живот, флора и фауна в дебелото и тънкото черва, във висшия съвет и изпълнителното бюро. Благодарим ви, че ви има да ни гласувате това доверие и надежда! Винаги готов!



Ще завършим с поздравителен адрес към нашите стратези и тактици - Овчар Руменов, председател на комисията по външна политика (от ляво) и председателя на икономическата и социалната ни група Маслар Тесларов по случай техния професионален празник - Деня на болните от СПИН. Бъде живи, здрави и все така корави другари! И ако падне главичката при изтръскване не губете кураж! Мишките също душа носят - оставете ги да си играят!

П.с.
На всички наши клиенти, които останаха недоволни от "Ебанатор" реколта зима 1996 поднасяме искрените си извинения, че ги разочаровахме. Само и единствено за тях работихме последните 4 години - за да можем да докажем че който го може, го може! И се справихме! Защото сме социални глисти! Защото сме пичове и пикаем клекнали! Защото ни е грижа за самите нас, нашите деца и тяхното безгрижно и охолно бъдеще. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар